vineri, 5 septembrie 2014

Locuitorii din Angkor Wat au vazut un Stegozaur?



de David Catchpoole

Foto Chris Maier.www.UnexplainedEarth.com
Basoreliefurile[1] care impodobesc templele din Angkor Wat, descoperite in junglele din Cambodgia de azi, prezinta aspecte ale vietii de zi cu zi, la un loc cu mitologia hindusa si budista. Au o vechime de 800 de ani.

Una din aceste sculptura pare sa reprezinte ceva ce majoritatea copiilor din ziua de astazi ar identifica rapid ca fiind un Stegozaur, un dinozaur care, potrivit paleontologilor evolutionisti a disparut cu milioane de ani in urma – cu mult inainte ca omul sa apara pe aceasta planeta.

Deci cum putem explica aceasta reprezentare? In urma cu 800 de ani nu existau manuale de paleontologie, pentru ca sculptorii templului sa stie cum ar fi aratat o reconstructie a unul schelet de stegozaur[2].


Ce concluzie putem trage atunci despre istoria evolutionista? Biblia ne spune ( Geneza 1:24-28; 6:19-20; 8:15-19; Iov 40:15-19)[3] ca dinozaurii au trait in aceeasi perioada cu oamenii, ceea ce explica plauzibil cum au stiut oamenii din Angkor cum arata un dinozaur. 
Foto Chris Maier.www.UnexplainedEarth.com





[1] Ta Prohm. Maier, C., The fantastic creatures of Angkor, www.unexplainedearth.com/angkor.php, 9 February 2006.

[2] Chiar si in cazul in care vechii locuitori ai junglei ar fi excavat fosila unui dinozaur, fara tehnicile moderne nu ar fi usor de dedus cum arata animalul in viata. Acest lucru a necesitat acumularea de informatii, in epoca moderna.
[3] Vezi si Batten, D. (Ed.) et al., The Creation Answers Book, chapter 19: ‘What about the dinosaurs?’, pp. 235–253, Creation Ministries International, Brisbane, Australia, 2006.

Tradus cu acordul autorului. Originalul aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator